Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Det bedste konferencecenter i billund dækker dine behov!

Konferencecenter i Billund – Tæt på lufthavnen

Når man skal afholde en konference, er det vigtigt at man vælger de rigtige lokaler. Først og fremmest skal lokalet ligge bekvemmeligt for din gæster samt være stort nok til at huse dem alle. Herudover skal bygning leve op til de teknologiske forventninger, som man har i forbindelse med konferencen. Med en lufthavn lige i nærheden, er det nye konferencecenter i Billund helt sikkert en oplagt mulighed – specielt hvis man har inviteret internationalt selskab.

Konferencercenter i Billund – Dine behov dækkes

Konferencecenteret er placeret i Billund, på Hotel Propellen. Der er en lang række lokaler at vælge imellem, som heriblandt dækker konferencefaciliteter, kursussted og mødelokaler. Derfor kan man holde arrangementer, i mange forskellige størrelser. Med disse mødelokaler og kursuslokaler, kan Hotel Propellen dække langt de fleste ønsker og behov man har. Hotel Propellen er altså ikke bare et hotel, men et konferencehotel, der kunne egne sig til dine behov.

Har lokalerne det udstyr, som jeg forventer at bruge?

Lokalerne er selvfølgelig fuldstændig moderne og klar til brug. Hotel Propellen råder over 14 forskellige lokaler, som naturligvis kan indrettes individuelt efter kundens egnebehov. Det er vigtigt at arrangement eller mødet, forløber sig som kunden ønsker det. Hvis du ønsker teknisk hjælp, eller har brug for at få printet eller scannet et dokument, kan du blot tage fat i en medarbejder i konferenceafdelingen.

Kan man få nogen former for forplejning under mødet?

Hotel Propellen operer funktionelt som et hotel, hvilket betyder at der er styr på forplejningen. Dette skyldes selvfølgelig at hotellet dagligt går op i at pleje deres gæster. Gennem konferencebrochuren kan man nemt gå ind og finde en liste over de tilkøb, som man som kunde kan få oven i hatten. Dermed kan man som arrangør af begivenheden hos Hotel Propellen, selv sætte sit præg på dagens forløb og dermed gæsternes oplevelse. Næsten alt er dog muligt, hvis man bare kontakter det bedste konferencecenter i Billund.

Mit forløb på det bedste konferencecenter i Billund

Da jeg skulle booke med mødelokale, var det utroligt nemt at få det helle arrangeret. Jeg ringede til Hotel Propellen, hvor jeg modtog virkelig god service. Da jeg ikke er et teknisk geni, behøvede jeg hjælp til opstillingen inden mit møde. Det modtog jeg selvfølgelig, hvilket var med til at gøre min oplevelse til en succes.

 

 

Er du træt af at gå og ordne småting i hjemmet? Hos Ejendomsservice København kan man få en lokal visevært, som ordner tingene i din ejerforening!