Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
webbureau

Webbureau styrkede vores digitale tilstedeværelse

Jeg kan varmt anbefale at benytte et webbureau, hvis du som virksomhedsdrivende har brug for at styrke din tilstedeværelse online. Jeg har selv benyttet mig af et det sidste år, og det har virkelig været investeringen værd.

En investering i din virksomhed

Selvfølgelig skal man have nogle penge ud af huset, og man er måske altid sådan lidt, om det nu er det værd. For det ved man jo rent faktisk ikke før man prøver det af og ser udbyttet af det. Derfor kan jeg heller ikke anbefale nok at tage en uforpligtende snak med et webbureau først, ja måske endda et par stykker. Bare for at få helt fastlagt hvad det er de kan gøre for dig. Hvilke tiltag har de tænkt sig at foretage? Hvordan gavner netop disse tiltag din virksomhed, og hvad forventer de at udfaldet vil være af det?

Sådanne ting er altid gode at få klargjort. Fortæl dem desuden dine egne forventninger og tanker i forhold til at styrke din tilstedeværelse online. Er det fordi du har fokus på at opnå mere salg omgående? Eller vil du have flere følgere på din virksomheds sociale medie profiler? Eller ønsker du at se en stigning i besøgende på din hjemmeside? Sådanne ting er også ganske essentielle at have gjort sig tanker omkring. Det gav i hvert fald os et godt grundlag at bygge videre på.

Hvad kan et webbureau så?

Det kan være svært at finde ud af præcis hvad man skal bruge et webbureau til, hvis blot man synes man ikke har nok salg på webshoppen. Det er selvfølgelig altid et fint sted at starte, men der må gerne være mere i det end det. Har online salget stået stille længe? Eller ved du f.eks. allerede  at SEO og linkbuilding kan styrke din hjemmeside? Det som webbureauet hjalp os med, var egentlig at optimere vores hjemmeside, sådan så den poppede op på en af de første sider i søgemaskiner som Google.

Sådan helt basalt sagt, så blev vi som virksomhed lettere at finde online. Det, fordi det webbureau sørgede for at placere relevante søgeord og den rette tekst på vores hjemmeside. Desuden hjalp de os også med at gøre hjemmesiden mere brugervenlig og indbydende, sådan så folk havde lyst til at blive og navigere rundt på vores hjemmeside, når de nu endelig havde fundet os online. Det er bare et par af de ting som et webbureau kan hjælpe med, og som virkelig har givet pote for vores virksomhed.