Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Velkommen tilbage til endnu en blogpost herinde. I dag her på bloggen skal det handle om et webbureau, som jeg arbejdede med sidste år

Det er nemt at få et godt digitalt produkt med dette webbureau

Hej bloggen. Velkommen tilbage til endnu en blogpost herinde. I dag her på bloggen skal det handle om et webbureau, som jeg arbejdede med sidste år, da jeg vil lavet helt ny hjemmeside samt persona på sociale medier. Jeg har en virksomhed, som sælger sko.

Få hjælp fra et webbureau og bliv super glad

I dag skal det som sagt handle om et webbureau, som jeg har benyttet mig af sidste år. Der skulle jeg havde nogle til at forbedre min digitale fremtræden. Jeg havde en hjemmeside, men den var virkelig amatøragtigt, og det synes jeg jo bestemt ikke, at min egen virksomhed er. Jeg sælger herresko. Men dette webbureau hjalp mig med at bygge en helt ny hjemmeside, hvor jeg nu kan sige, at jeg er virkelig stolt af at vise dem frem. Den er lækker, moderne og brugervenlig (vigtigst af alt). At arbejde med dette webbureau var en fryd hele vejen igennem, og derfor synes jeg også, at jeg i dag vil fortælle jer om dem. Jeg skal nok lige smide et link ind, så I selv kan finde dem og kontakte dem. Det håber jeg selvfølgelig er noget, som I får lys til efter at have læse denne blogpost.

Masser af hjælp

Jeg havde to dygtige eksperter tilknyttet mit projekt. De stod til rådighed 24/7 (okay, måske ikke lige hele natten, men der havde jeg jo heller ikke brug for hjælp). Det var en virkelig god oplevelse, fordi de virkelig lyttede til, hvordan jeg ønskede det æstetiske skulle være. De kom også med gode indspark og ide, og jeg synes i det hele taget, at vi havde nogle fede brainstorm-sessions og god kommunikation. Det er virkelig vigtigt for mig, at kommunikationen fungerer, når nogle skal lave noget for ens brands, som bliver så persona-sættende som det digitale produkt. Det forstod disse eksperter bare at levere varen omkring. De gjorde mig både trygge og glade. Jeg føler næsten, at det er min pligt at fortælle jer om dem, hvis nu bare en af jer står og skal have ny hjemmeside. Jeg håber, at I vil skrive nedenfor, hvis I har brugt dette webbureau. Som lovet har jeg linket til dem længere oppe i denne blogpost, så I kan klikke jer ind og kigge på deres website og se hvad de har lavet før i tiden. Det er nemlig ikke så lidt.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.