Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
I dag her på bloggen skal det være rigtig spændende. Det skal handle om afhentning af affald med en ny service, s

Afhentning af affald med en ny service

Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal det være rigtig spændende. Det skal handle om afhentning af affald med en ny service, som jeg har opdaget, fordi jeg har renoveret hus. Hvis du tror, at det lyder som noget for dig, så læs med og lær meget mere. 

Afhentning af affald hjemme på din adresse

I dag her på bloggen skal vi tale om afhentning af affald hjemme hos dig selv. Det er virkelig smart. Det er noget, som jeg virkelig er spændende fordi det er så ny en service på det danske marked. Jeg kan huske, da jeg var lille, hvor meget tid vi brugte på, at kører frem og tilbage fra lossepladsen. Jeg hadede det. Jeg har altid kørt mit skrald på lossepladsen – har I ikke også det? Men det skal være løgn, nu kan man rent faktisk bare få sit affald afhentning derhjemme! Denne service er både for private og erhverv, som kunne have brug for dette. Jeg forestiller mig, at der er rigtig mange, som kan være interesseret i denne service, så derfor ville jeg også lige fortælle jer om den i dag her på bloggen. I skal jo gerne gå herfra klogere. 

Pakker og andet god service

Jeg har benyttet mig af denne service flere gange siden jeg opdagede, at dette findes. Jeg har både fået hentet gamle møbler, som jeg synes var liiiige lovlig tunge. Derudover ringede vi til dem, da vejen havde havedag, og vi havde en masse hæk- og træaffald. Til sidst har jeg brugt deres service, da jeg skulle havde renoveret mit badeværelse. Der kom de ud til mig, rev det hele ned på ingen tid og tog det hele med sig! what? Det vidste jeg slet ikke var muligt. De er virkelig dygtige i alle sammenhænge. Afhentning af affald er simpelthen sådan en luksus. Jeg er så glad for, at jeg har opdaget dem. Det var faktisk bare tilfældigt noget, som jeg så på Facebook, da jeg kiggede mit feed igennem. En af mine venner havde brugt deres service, og de havde lagt før- og efterbilleder op på Facebook. Der fik jeg virkelig lyst til selv at ringe til dem og få hjælp under min renovation. De var hurtige til at skrive email tilbage, og vi koordinerede, hvornår de kunne komme ud til mig og min mand. Det var en vildt god proces.

Læs mere lige her om andre bolig tips.