Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
boligstylist

Få en boligstylist til at indrette din forretning eller showroom

Skal du have indrettet din forretning eller dit showroom, så lad en boligstylist hjælpe dig med det. Når vi driver forretning, vil vi gerne have en professionel fremtoning som afspejler det vi sælger. Derfor giver det også god mening at lade en professionel hjælpe dig med at opfylde dine ønsker omkring din forretnings visuelle fremtoning.

Overvejer du at hyre en boligstylist til din forretning?

Tit har vi selv en masse ideer til hvad vi godt kunne tænke. Måske specielt hvis du driver forretning. Det kan dog være en større opgave at finde ud af hvordan vi lige griber det an. En boligstylist kan komme med et friskt syn på tingene. Han eller hun er specialiseret i at tænke kreativt og se mulighederne i de forskellige rum. Måske tænker du at det er en dyt affære at hyre en professionel til at stå for noget, hvor du i princippet selv kunne gøre det. Faktisk så viser kundeundersøgelser ofte at noget af det som kunderne kan være utilfredse med eller som de synes mangler, er den visuelle fremtoning i butikken.

Måske har I nogle rigtig fine produkter og et venligt personale, men helheden dannes ligesom ud fra det samlede indtryk af stedet. Hvis butikken ikke repræsenterer det I sælger, kan det være I går glip af kunder på den bekostning. Det eksempel forklarer egentlig meget godt hvad det er en boligstylist kan. Det er vedkommendes job at sætte sig ind i hvad det er du sælger og hvad du gerne vil signalere og udstråle. Dog vælger du selv i hvor høj grad du ønsker at gøre brug af en fagprofessionel til dit projekt. Måske du blot ønsker en konsultation, hvor du kan få råd og vejledning til hvordan du kan optimere pladsen bedst muligt, hvad du kan tilføje samt hvad du bør fjerne, for at opnå den ønskede indretning.

Gør dine ideer til virkelighed

En boligstylist kan få dine ideer ned på papir eller ind i et fint 3D program på computeren. På den måde kan I begge hurtigt få visualiseret det der bliver talt om. Du kan vælge selv at indrette ud fra de tegninger som du og en boligstylist har udarbejdet sammen, eller du kan få vedkommende til at gøre det for dig. En professionel kan indrette og dekorere med de ting du nu en gang har til rådighed, men kan også tilføje nye ting, hvis du afsætter budget til det. Det fungerer som regel således at kunden har et budget der må handles for, og så kan den indretnings stylisten finde det som er passende i diverse butikker, på auktioner og på loppemarkeder.