Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Det er blevet tid til at nørde lidt nemlig. Vi skal tale om Dickies 874 og hvorfor det er så cool et brand. Læs med her. 

Hvem er Dickies 874?

Hej alle sammen! Jeg har stillet et spørgsmål i overskriften, og det er præcis det, som jeg vil svare på i dag. Det er blevet tid til at nørde lidt nemlig. Vi skal tale om Dickies 874 og hvorfor det er så cool et brand. Læs med her. 

Hvem er Dickies 874?

dickiestowear.dk

Jeg elsker mode. Man kan vidst godt sige, at det er en hobby for mig, som jeg elsker at nørde omkring. Det var også derfor, at jeg startede denne blog i første omgang. For at skrive om og interagere med jer omkring mode. I dag skal vi tale om Dickies 874 og hvem de er som virksomhed. Først og fremmest svar på det store spørgsmål: hvem er Dickies 874? Det er en virksomhed, der har en lang historie, for den startede sin produktion allerede i 1922. Det er altså næsten 100 år siden. Lad lige den synke. Det er et mærke, som er blevet inkarnationen af den amerikanske Workwear-tradition, og de var dem, som opfandt smækbukserne. Dengang havde arbejderne i minen, på værkstedet m.m. brug for bukser, som var slidstærke og kunne holde til den daglige ‘wear and tear’. Det kan Dickies produkter. Dickies 874 er et brand, som altid har haft en no-nonsense attitude. De sætter fokus på kompromisløs kvalitet til overkommelige priser. Dette brand har været i en konstant udvikling siden smækbukserne tilbage i 1922. Derfor er der masser af forskelligt smart tøj at vælge imellem. Jeg er sikker på, at du også vil blive vildt med dette brand, hvis du kigger på deres hjemmeside. Læs mere nedenfor.

Jeg elsker dette brand

Jeg opdagede dette brand for tre måneder siden, og har faktisk købt ret meget af deres tøj efterfølgende. Jeg har også skrevet til dem, fordi jeg gerne vil indgå et samarbejde med dem. Hvis de kunne have lyst. Jeg skriver jo en del om mode herinde, så jeg tænkte bare at Dickies 874 kunne have en fed platform i denne blog. Jeg synes, at det er tøj, som virkelig er cool, hvis man går op i mere street stil og skatermiljøet. Det er jo et 98 år gammel brand, som jeg var inde på tidligere, og bare dét i sig selv er ret cool. Jeg er helt vild med deres forskellige ting, så jeg håber virkelig, at du også har fået lyst til at kigge på deres side efter, at du har læst med her. Skriv gerne nedenfor, hvis du købet noget og hvad du så synes om det.

Læs mere her.