Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Dickies 874

Dickies 874 har både historien, kundekredsen og kvaliteten

Hej alle sammen. Dejligt, at I er kommet forbi her i dag. Jeg vil tale om mode i dag. Det skal handle om Dickies 874, som er et super cool brand der stammer helt tilbage fra 1922. Jeg håber, at I vil læse med om dem i dag her på bloggen. Læs med.

Dickies 874: hvem er de?

Det er så fedt, at jeg i dag igen kan tale om mode i dag her på bloggen. Det skal nemlig handle om brandet Dickies 874. Hvem er de? Det er det, som jeg vil ind på i dag her på bloggen. Som jeg var inde på ovenfor, så er det et brand fra 1922, som har masser af historie med i bagagen. De startede med at være et workwear brand til low class i USA. De skulle have noget tøj som kunne holde til deres arbejde, og derfor var det slidstærkt og gode materialer fra start. Men med årene er det blevet endnu mere end det, selv om det er det bedste udgangspunkt at have. Jeg er virkelig blevet interesseret i dette brand, efter jeg begyndte at kende mere til dem. De har formået at forny sig år efter år og er i mange lande her i 2021. Læs med nedenfor, hvor jeg vil tale meget mere om dette mega cool brand, som i dag strækker sig over mange typer af forbrugere.

Alle kan bruge deres tøj

Dette brand laver tøj til både mænd og kvinder. Dickies 874 er i mange forskellige lande, så det er altså ikke kun USA mere. De har kunder, som er skatere, streetpersoner og andre, som har båret Dickies 874 videre ind i 2021. Sådan nogle rigtig seje typer, som har gjort brandet nyt og cool overfor yngre mennesker. Hvordan har man en forretning, som jo kan fejre sin 100års fødselsdag næste år? Det gælder om at lytte til sine kunder og give dem kvalitet for pengene. Jeg håber, at du har lyst til at kigge mere ind på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Der er masser af lækre styles derinde, som jeg er vild med. Jeg har allerede købt lidt nyt til mit skab, og jeg glæder mig meget til at vise jer det, når jeg modtager det med posten. Jeg håber, at I kunne lide denne blogpost, lad mig vide, om I vil have flere fashion blogindlæg som dette. Så skal jeg skrive flere, for jeg synes virkelig at det er sjovt.

I kan læse mere her.