Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
D. 12. december: Social og sundhedsuddannelse

D. 12. december: Social og sundhedsuddannelse

Hej alle sammen! Glædelig 12. december. I dag skal vi tale lidt om Social og sundhedsuddannelse fra Diagonissestiftelsen. Er det noget, som du har overvejet? Eller er du bare super interesseret i SOSU feltet, så skal du læse med i dag. Læs med videre og lær meget mere om denne uddannelse.

Et godt tip: Social og Sundhedsuddannelse

Kunne du godt tænke dig, at starte på en uddannelse snart? Du ved måske ikke helt, hvad du skal vælge? Så er du kommet til det rette sted. I dag vil jeg nemlig fortælle om Social og sundhedsuddannelse, som er en super sjov vej at gå. Ikke nok med, at du skal være dygtig til dit fag, så har du daglig kontakt med mennesker og mærker virkelig værdien af dit arbejde. Med denne uddannelse kan du blive mange ting inde for Social- og sundhedsfaget. Det er et fag, hvor du bliver du klædt på til at sikre borgernes daglige trivsel, så de får mest muligt ud af deres livssituation. Du gør deres liv nemmere, både ved at tale med dem og hjælpe med praktiske opgaver. Det gør en kæmpe forskel for disse borgere, at du kommer ud til dem og hjælper med diverse ting, om det er praktisk i huset, at skifte forbinding, at hjælpe med at tage et bad og få tøj på, eller måske at give dem den rette medicin.

Gør en forskel i din hverdag, hver dag.

Med en Social og sundhedsuddannelse kan du komme ud i arbejde, hvor du får lov til at gøre en forskel hver eneste dag. Du vil kunne mærke hvor meget borgerne sætter pris på, at du kommer ud til dem. Mange af dem vil gerne samtale om løst og fast, fordi de måske ikke har set så mange mennesker i løbet af dagen og bare glæder sig til at være lidt social. Du får et forhold til dine borgere, og det gør det fedt at vende tilbage til arbejde i hverdagen. Hvis du er interesseret i denne sjove uddannelse, så er der infomøde allerede i februar far 12.30-14.30, hvor du kan lære meget mere om Social og sundhedsuddannelsen hos Diakonissestiftelsen. Der er også guided tur rundt på skolen, så du kan se, hvor man kommer til at opholde sig hver dag på skolebænken. Diakonissestiftelsen ligger på Peter Bangs Vej på Frederiksberg, så det er nemt at kommer dertil.

Du kan også læse flere tips på bloggen her.