Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
parterapi roskilde

Fiks forholdet med NLP parterapi i Roskilde

Alle par gennemgår svære perioder. Spørgsmålet er altså ikke så meget, hvorfor de opstår, men hvordan man tackler dem. Det kan dog være svært at løse konflikterne selv. Parforholdet er nemlig en følsom konstruktion, hvor overblikket let drukner. Derfor kan det være en god idé at få en professionel parterapeut til at hjælpe med at skabe klarhed i jeres situation. Hvis dit forhold fortjener en ekstra chance, så læs med her, og se, hvordan parterapi med NLP i Roskilde kan hjælpe jer.

Hvad er parterapi med NLP?

NLP er en forkortelse for Neuro Lingvistisk Psykologi, der har til formål at forbedre kommunikationsevnen – både med os selv og med andre mennesker. Det er en praktisk orienteret tilgang, hvor man bliver klogere på sig selv og får større kontrol over sine tanker. Dermed kommer man også til at hvile mere i sig selv, fordi man opnår mentalt og følelsesmæssigt overskud. På grund af det store fokus på kommunikation er NLP et effektivt redskab under parterapi. Det første skridt mod en løsning af problemerne er jo, at man kan tale om, hvad der er galt. Og så nytter det ikke noget med dårlig kommunikation.

Parterapi i Roskilde finder kernen i jeres konflikt

I Roskilde tilbyder virksomheden Polonius parterapi med NLP. Fordelen ved at vælge deres parterapi i Roskilde er, at du får tilknyttet en professionel parterapeut, der ikke blot har erfaring med at løse konflikter, men som også kender til psykologisk teori, der kan være behjælpelig i processen. Med parterapeuten som tovholder vil I sammen tale jer ind på kernen i konflikten. Her kan det vise sig, at problemet bunder i noget meget dybere, end I havde troet. Nogle gange kan man nemlig ikke selv se (eller blive enige om), hvad der er den egentlige årsag til konflikten. Dét er dog noget, en parterapeut fra Polonius’ parterapi i Roskilde kan hjælpe jer med at finde frem til.

Løsningen findes i fællesskab

Efter at I har fundet frem til problemets kerne, kan I herefter lægge en plan for, hvordan det skal løses. Her er det også en fordel med en neutral parterapeut, fordi det som par kan være rigtig svært at blive enige om, hvad I skal gøre. Med parterapi i Roskilde kan I altså opnå både klarhed og en konkret handlingsplan, alt sammen mens I genfinder respekten for og kærligheden til hinanden. Du kan læse meget mere om Polonius’ parterapi på deres hjemmeside. Bare klik her.