Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Teambulding

Teambuilding for alle virksomheder

Kunne din virksomhed også tænke sig at komme med på teambuilding? Det forstår vi godt. Ud fra vores erfaringer, er det blevet bevist at teambuilding er med til at styrke medarbejderne i virksomheden og dermed også gavne jeres bundlinje. Nu tænker du sikkert, hvordan dette er muligt? Det er egentlig meget simpel og enkelt. Teambuilding er med til at få medarbejderne til at arbejde på kryds og på tværs af hinanden. Med nogen de normalt ikke omgås med i virksomheden. Dette bærer præg af at rigtig mange egentlig er gode til at arbejde sammen uden de ved det. Lad din virksomhed komme på teambuilding med det samme og se gode og positive resultater i din virksomhed.

Teambuilding som er sjovt

AWA ( after work arrangementer ), er en virksomhed som hjælper dig og din virksomhed med at få den bedste teambuilding oplevelse. Jeres teambuilding tur bliver rigtig sjov og læring. På turen vil der være opgaver for en hver smag. Der er de sjove, de udfordrende og de opgaver hvor det lige kræver man tænker sig ekstra gang om. Det går i bund og grund ud på at styrke virksomhedens ansattes forhold. Hvis forholdet er godt i virksomheden er det med til at motivere de ansatte. Motivation kræver at man godt kan lide at gå på arbejde, har sociale arrangementer så det hele ikke kun handler om at skulle præstere hele tiden. Det er en rigtig god mulighed for et socialt arrangement hvor i alle får noget ud af det. – Det er ovenikøbet rigtig sjovt og kan give sjove og gode historier under jeres frokoster pauser når i kommer hjem.

Vi tog på teambuilding

Min virksomhed Danfoss, tog afsted på teambuilding. Vi var rigtig tilfredse med vores tur og vi havde det alle rigtig sjovt. Det var sjovt at se hvordan vores ansatte var gode til at arbejde sammen på kryds og på tværs. Alle var med på ideen, hvilke gjorde det ekstra sjovt. Vi kunne se at vores ansatte nød, at blive blandet sammen og også lærer hinanden at kende på en helt ny måde. Jeg anbefaler alle virksomheder at tage afsted gennem AWA. Det er ihvertfald ikke sidste gang vi tager afsted. Det var rigtig sjovt og vores frokost pauser bliver også brugt på at snakke om denne gode oplevelse. Vi havde ihvertfald en masse sjove historier vi kunne tage med hjem og fortælle til dem vi har nær.