Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Den skønne orgasme

Den tantriske orgasme er den rigtige

En orgasme er noget, som alle bør opleve i deres liv. Hvis du ikke ved, hvad en orgasme er, så er du kommet til det rette sted. En orgasme er en udladning af en seksuel spænding udløst ved seksuel stimulering. En seksuel udløsning er ledsaget af en masse fysiske og psykiske reaktioner. Læs mere i indlægget, hvis du er interesseret…

Den tantriske orgasme

Den tantriske orgasme er et fænomen, som er kendt blandt mange sex elskere. En bonus ved den dybe tantriske orgasme er, at man kommer til at lære sig selv bedre at kende. Derfor er orgasmen også et effektivt værktøj, for både mænd og kvinder, i en personlig udviklingsrejse. For mænd handler det om at bevare den erotiske energi i kroppen. Manden skal lære hvordan han adskiller orgasmen og den fysiske sædudløsning fra hinanden. Hvis han formår at gøre dette, og opleve den tantriske orgasme, vil kvinden også få langt flere fordele. Da manden vil formå at vare længere under sex, vil kvinden få mulighed for at opnå dybere orgasmer.

Sådan gør I

Både mænd og kvinder oplever at lysten og glæden ved sex bliver langt mere intens, da det er en vildere fornemmelse af kroppen, end man er vant til. Hvis man gerne vil opleve den tantriske, er det vigtigt at prøve det med sin partner eller en som man er tryg ved. Mænd skal lære at mestre deres seksuelle energi og kvinder skal lære at give sig helt hen. Der er fysiske og meditative øvelser, som kan hjælpe jer i denne proces. Det handler i bund og grund om at visualisere orgasmen. Man skal visualisere at man ‘trækker’ orgasmen opad i kroppen imens man samtidig trækker en dyb vejrtrækning.

Forskellige former for orgasmer

Der findes en lang række forskellige orgasmer. Udover den tantriske form kan man også læse om andre orgasmer inde på VitalUnits hjemmeside.

  • Helkrops-orgasmen er en af de mange orgasmer, som er mulige for både mænd og kvinder. Det er dog typisk kvinder, som oplever denne orgasme oftest. Med denne orgasme kan du opleve, at orgasmen spreder sig ud i hele kroppen. Hele kroppen vil føles vibrerende og derfor er det en helt ubeskrivelig oplevelse for dem, som oplever dette.
  • Ud-af-kroppen-orgasmen er en svær orgasme at få, men dem som oplever denne form for orgasme, har nået toppen. Denne type giver transcendente oplevelser, hvor det er muligt at udforske bevidstheden.

Autopolstring kan give din bil et nyt look.