Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
sikring mod oversvømmelse

Få nem og effektiv sikring mod oversvømmelse

Det kan være utrolig smukt at bo tæt på vandet, men det er ikke helt uden risiko. Bliver du også lidt nervøs, når meteorologerne varsler skybrud og voldsomt vejr? Så er det, fordi du endnu ikke har installeret FloodFrames smarte sikring mod oversvømmelse. Med den behøver du aldrig være bekymret for konsekvenserne, hvis vandstanden stiger.

Slip for vandskader under stormen

Der er god grund til at være på vagt, når man bor ved kysten. Især i disse år, hvor klimaforandringerne forårsager ændringer i vejret. Man skal nemlig ikke undervurdere de skader, som vand kan påføre ejendommen. Derfor er det vigtigt at være forberedt, når stormen kommer, hvis du ikke skal stå med ødelæggelserne bagefter. Det er nemlig rigtig sure penge at skulle betale for renovering af boligen. Heldigvis har FloodFrame udviklet en smart teknologi, der kan beskytte din bolig mod oversvømmelse helt automatisk.

FloodFrames smarte teknologi

FloodFrame er en dansk virksomhed, der har udviklet en vandtæt dug, der automatisk kan folde sig ud, når vandet er på vej ind mod boligen. Den automatiske mekanisme gør, at du end ikke behøver være hjemme for at sikre dit hus. Skulle du blive fanget i stormen et andet sted, kan du altså være helt tryg ved at vide, at FloodFrame passer på din bolig.

sikring mod oversvømmelse

Sådan fungerer sikring mod oversvømmelse

FloodFrames sikring mod oversvømmelse fungerer ved, at man graver den vandtætte dug ned i en ramme rundt om boligen. Når dugen ikke er i brug, kan den stort set ikke ses. Det gør mekanismen til en smart og diskret løsning, der falder i med resten af haven og boligen. Dugen aktiveres, når vandstanden stiger og trænger hen over dugen. Så vil dugen lige så stille rulle sig selv ud ved hjælp af vandets kraft og følge med lige så langt som vandstanden går. På den måde er både græs, fundament og husmuren beskyttet mod vandmasserne.

Hvad koster sikring mod oversvømmelse?

Som udgangspunkt koster den vandtætte dug 2200 kr. pr. meter (eksklusiv moms). Prisen kan dog variere alt efter boligens kompleksitet. Hvis du vil have et mere nøjagtigt bud på prisen for sikring mod oversvømmelse, bør du kontakte FloodFrame. Det er dog vigtigt at huske på, at selvom du skal betale for FloodFrame her og nu, så sparer du rigtig meget på reparationsomkostningerne ved en oversvømmelse. Det er uden tvivl en investering, du ikke vil fortryde.

Du kan også læse dette blogindlæg, om hvordan du beskytter indeklimaet i din bolig.