Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Læs mere om lokaler til firmafest i københavn lige her i artiklen

Lokaler til firmafest i København – Find nu!

Det er vigtigt at holde nogle sociale arrangementer på arbejdspladsen. Det er nemlig med til at skabe uvurderlige sociale bånd blandt medarbejdere, der kan hjælpe virksomheden i det lange løb. Men når man skal afholde en begivenhed, skal man selvfølgelig have et lokale at være i. Dette er blot en af de mange ting man skal tage sig af. Denne artikel vil komme ind på hvad der er vigtigt når du skal finde dine lokaler til firmafest i København. Herudover vil den kommentere på min oplevelse hos Marketenderiet i Valby, som blandt andet bliver brugt til firmafester og konferencer.

Lokaler til firmafest i København – Hvad er vigtigt?

Der er flere ting man skal tænke over når man vælger de lokaler til firmafest i København, man gerne vil bruge.

Der skal være mange muligheder for transport

Det er vigtigt at dine gæster nemt kan komme til og fra lokalerne. Det vil derfor være en fordel for rejsende gæster, hvis lokalerne er tæt på et taxa stoppested, et busstopsted eller endda en station. Herudover skal der være mulighed for parkering, til de gæster der vælger at ankomme i bil. Hvis man har inviteret internationale gæster eller danskere der skal flyve ind, så giver det også god mening hvis man har lokalerne i nærheden af en lufthavn. Man kan selvfølgelig vælge lokaler der ligger langt væk, men så skal man også kunne sørge for transport frem og tilbage. Dette er blot en ekstra omkostning, når man skal finde lokaler til firmafest i København.

Der skal være mange muligheder for forplejning

Når det kommer til forplejning skal der helst være et væld af muligheder. Om det så er mad, drikkevare eller noget helt tredje, skal lokalerne gøre alt for at skabe en god service for kunden. Hermed er det et stort plus, hvis man kan indrette lokalerne selv, efter behov.

Marketenderiet leverer overdådige lokaler

Marketenderiet har et stort selskabslokale som kan rumme helt op til 700 mennesker. Udenpå er bygningen historisk, mens den indvendigt tilbyder luksuriøse omgivelser, samt teknologi og lys til liveoptrædener. Vi bookede disse lokaler til firmafest i København og var enormt tilfredse med resultatet. God mad og service fra lokalernes inhouse kokke og tjenere var i særdeleshed en stor fornøjelse!

 

Det er også vigtigt at dine medarbejdere hver dag får et godt og sundt måltid til frokost. Derfor kan du få hjælp til at vælge den bedste frokostordning i København lige her!