Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Tid til fest i konferencelokaler Valby

Tid til fest i konferencelokaler i Valby

Er det tid til fest eller måske et møde? Eller måske en kombination? Så er Marketenderiets konferencelokaler i Valby lige noget for dig. Vi holdte for nyligt konference her, og det var en helt igennem fantastisk dag. Alt gik som smurt, fordi deres medarbejdere bare var så gode, at samarbejde med.

Konferencelokaler i  Valby er et hit

Jeg anede ikke, at der lå så gode og ikke mindst store konferencelokaler i Valby så tæt på det centrale København. De ligger tæt på bus og tog med kun én kilometer til både Valby st. og Ny Ellebjerg st. Det er derfor super nemt for alle deltagere i jeres arrangement, at komme frem og tilbage. Både hvis de kommer fra lufthavnen, Jylland og Fyn eller fra hovedstadsområdet. Det ligger også tæt på massevis af hostels og hoteller for dem, som skal overnatte til næste dag. Jeg bor selv på Sjælland, så jeg tog en taxa hjem efter arrangementet var slut, men folk fulgtes både til s-tog, min kollega tog taxa noget af vejen med mig og andre tog taxa til det hotel, hvor de skulle overnatte. Nogen cyklede bare. Det kunne ikke være mere perfekt.

Fantastisk firmaarrangement

Jeg overvejer lidt, om vi skal holde vores årlige firmafest i disse konferencelokaler i Valby, fordi vores konference i sidste uge bare var så succesfuld. Det var en konference, som startede kl 13.30 og startede med frokost. Der var oplæg hele eftermiddagen og så var der middag kl 19.00. Der var dog lige en pause på 1 time imellem de to, så folk kunne strække ben og få noget frisk luft. Så blev der serveret 4-retter menu, som Marketenderiets kokke havde lavet. Det var super lækkert, og alle virkede som om, at de var vilde med det. Hertil var der vin, øl og sodavand alt efter, hvad man ønskede. Efter middagen havde vi bestilt underholdning, som ligesom skulle slutte aftenen af. Det var en rigtig god måde at få lidt energi frem hos folk, grine sammen og have en fælles oplevelse, før alle gik hver til sit. Dagens program var slut kl 22.30, så det var en lang dag med masser information, dejlig mad, gode snakke med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, men jeg var også helt færdig bagefter. Marketenderiets medarbejdere var super dygtige til at få dagen til at glide, og jeg vil klart anbefale at holde et arrangement her!

Læs meget mere om, hvordan du kan holde et fantastisk event her.