Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Sund frokostordning i København

Frokostordning i København til organisationer

Mangler jeres virksomhed en sund og nærende frokostordning? Er I beliggende i København? Så kan I med fordel benytte jer af Nordic Catering, som tilbyder frokostordning i København.

En sund frokostordning i københavn

Nordic Catering leverer delikate frokostordninger. Fra deres base i Valby leverer de frokostordninger ud til hele Storkøbenhavn. Både til store og små organisationer. Frokostordningen består overordnet af god, solid og sund mad. Dagens menu består blandt andet af en hjemmelavet varm ret med tilbehør, frisk og varierende salatbar, hjemmerørt dressing, forskellige pålæg og lyst- og mørkt brød. Derudover vil der hver tirsdag være et udvalg af ost og kiks og torsdag vil I få dagens kage sendt med leveringen.

Frokostordning i København skaber resultater

Det er utroligt vigtigt, at medarbejdere får en sund og nærende kost. Frokosten er nemlig med til at drive resultater. Derfor er en energirig og varierende frokostordning nøglen til en effektiv arbejdplads. Nordic Catering ved, at en god frokost kan være det positive afbræk, som mange mennesker har brug for. Derfor består menuen altid af en solid frokost, der beriger medarbejderne med masser af energi. Der er både plads til kødædere og veganere. De professionelle kokke står for menuen og for at skabe en frokost, som varierer dag til dag.

Professionelle kokke

Nordic Caterings kokke laver alle retter og salater helt fra bunden. Retterne bliver lavet med sæsonens mest friske råvarer og dette er med til at garantere kvaliteten. Nordic Catering skræddersyer altid frokostordningen til hver enkel kunde og hvis I har særlige præferencer, vil Nordic Catering lytte til jer. Kokkene lægger stor vægt på at variere menuerne fra uge til uge, så I oplever frokosten lækker og interessant.

Gratis prøveperiode med Nordic Catering

Ja, I læste rigtigt. Cateringfirmaet Nordic Catering tilbyder nemlig en gratis prøveperiode, hvor I kan smage på frokostordningen, inden I beslutter jer for samarbejdet. Hvis I ønsker en sund, varierende og lækker frokostordning skal I vælge Nordic Catering. Deres mission er at skabe den bedste frokost og oplevelse for deres kunder. De leverer samtidig største velsmag, bedste hygiejne og højeste service. Derfor har I mulighed for at komme i kontakt med Nordic Catering alle hverdage. Nordic Caterings chauffører leverer også frokosten til døren klar til at blive serveret. Nordic Catering går ind for punktlighed og imødekommenhed og derfor skal I altid føle jer trygge.

 

Skal I holde en konference? Konferencelokaler i Valby kan være det perfekte sted. Det er fleksible og inspirerende konferencelokaler i smukke omgivelser.