Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Erhvervsrådgivning med advokat Nilsson-Børresen

Erhvervsrådgivning med advokat Nilsson-Børresen

Hej alle sammen! I dagens blogpost skal vi tale om noget lidt mere indviklet. Det skal nemlig handle om erhvervsrådgivning med en dygtig advokat, Nilsson-Børresen. Rasmus Nilsson-Børresen, som ejer dette advokatfirma, har mange års erfaring på området, så du kan trygt læse med og lære meget mere om dette.

Erhvervsrådgivning behøver ikke være indviklet

Er du erhvervsdrivende? Hvis ja, så er det meget vigtigt, at du fra start, får den rigtige erhvervsrådgivning af dit firma. Du skal samtidig også have styr på dine kontrakter vedrørende firmaet. Hos Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, har de mange års erfaring på dette område og kan derfor yde den bedste erhvervsrådgivning på markedet. De kan rådgive dig om hvordan kontrakterne skal udformes fra start så de ikke efterfølgende tilsidesættes. Og derudover ved de, at tid ofte er en knap ressource for dig som selvstændig erhvervsdrivende. Dette betyder, at denne advokat er super fleksibel, men samtidig juridisk stærk, og super pragmatisk. En anden ting, som er super vigtigt for Nilsson-Børresen er, at de taler et sprog, som du, som klient, kan forstå. Juridisk tale kan være meget indviklet, men det skal ikke være svært at forstå, hvad der foregår, når du har dem som erhvervsrådgiver. Du har altså det bedste kort på hånden, når du hyrer Nilsson-Børresen som din erhvervsrådgiver.

Men hvad er erhvervsret helt præcist?

Lad os tale lidt om hvad erhvervsret er og hvad en erhvervsrådgivning kan gøre af gode ting for dig og din virksomhed. Først og fremmest så er erhvervsrådgivning en form for rådgivning, som omfatter alt fra den indledende rådgivning omkring valg af selskabsform og skattemæssige overvejelser til udarbejdelse af ejeraftaler og salgs- og leveringsbetingelser. Dette er alt sammen noget, som Nilsson-Børresen vil hjælpe dig med, når du løber ind i udfordringer, eller hvis du bare gerne vil udarbejde det hele i samarbejde med dem, kan I selvfølgelig også det. Som erhvervsrådgiver hjælper de også med tvister omkring mangler ved det leverede eller overtrædelse af andres rettigheder. De er super dygtige til udarbejdelse af kontrakter og andre aftaler, når det kommer til erhverv. Og noget andet, som de kan hjælpe med er erhvervsskat. Det er ret vigtigt, at du ikke laver fejl på denne konto, da dette kan komme til at koste dyrt. Hvis du har brug for erhvervsrådgivning, så kontakte Nilsson-Børresen for priser og kom igang med et rigtig godt samarbejde.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.