Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Tandretning

Næseoperation hos Rhinoklinikken

Rhinoklinikken foretager ydre næseplastikoperationer, så hvis du går med drømmen om en næseoperation eller en næsekorrektion, så bør du fortsætte med at læse. Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have en næseoperation – det kan være på grund af forskellige komplikationer, men det kan også være på grund af næsens udseende, som man ikke er helt tilfreds med.

Hvorfor vælge en næseoperation hos Rhinoklinikken?

Du bør vælge en næseoperation hos Rhinoklinikken, og hvorfor? Det er netop dét, som det skal handle om her om i dag. Når du har læst denne artikel, er du ikke længere i tvivl.

Nogle patienter oplever, at de efter et tidligere brud på næsen bare ikke er glad for næsens udseende, da den i nogle tilfælde kan blive asymmetrisk at se på. Andre oplever komplikationer, fordi de er arveligt disponerede til en bestemt næseform, som giver problemer med vejrtrækningen, eller som de simpelthen bare ikke er tilfredse med. Der er mange forskellige navne på disse komplikationer, men de hyppigste er saddelnæse (også kaldet boksernæse, fordi det oftest er sådan en bokser får i løbet af deres karriere), alainsufficiens (når ens næsefløje klapper sammen), skæv næse, og hump på næsen.  Inde på Rhinoklinikkens hjemmeside kan du se før og efterbilleder af patienter, som har fået en næseoperation for alle mulige forskellige tilfælde, og du kan derfor bedre forestille dig, hvordan dit eget resultat vil komme til at se ud.

Hvordan foregår det så?

Det, som du skal forberede dig på før din næseoperation, er at du allerførst skal til en forundersøgelse. Her taler du og speciallægen om dine ønsker, og lægen ser på din næse. Hun vil også her fortælle dig, hvad der kan lade sig at gøre, og hvad du kan forvente. Inden operationen er det vigtigt, at du er fastende, at du har taget bad og vasket hår, samt fjerne neglelak, kontaktlinser eller make-up, når du møder op før din operation. Og så er du klar til din næseoperation.

Herefter bliver du holdt øje med, indtil du vågner efter en vellykket næseoperation. Dette vil du også blive sat ind i før operationen, men der vil som oftest være nogle smerter efter denne operation. Det er helt almindeligt, fordi lægen har rykket rundt med brusk og knogle i din næse. Du kan derfor også opleve at få blå mærker under øjnene. Man kan se rigtig sjov ud lidt tid efter, men lægen sørger for, at alt går som det skal i ugerne efter.