Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
akupunktur København

Akupunktur København – Her finder du det

Leder du efter en god behandlingsform, så er Kiropraxis’ akupunktur København, måske den behandlingsform som passer til dig. Det kan du blive meget klogere på i indlægget her, hvor vi kommer nærmere ind på hvad akupunktur kan afhjælpe. Det er nemlig ganske gavnligt for en række af ting.

En behandlingsform der virker mod flere ting

Akupunktur stammer fra den kinesiske medicin, og er en alternativ men effektiv behandlingsform. I bund og grund går akupunktur ud på at skabe balance i kroppen og i sindet. I akupunkturens verden fokuseres der på at skabe balance mellem yin og yang, således at livsenergien Qi frit kan flyde gennem meridianbanerne i kroppen. Du ved måske allerede at yin og yang er to modsatrettede kræfter, som dog ikke kan eksistere uden hinanden.

Opstår der ubalance mellem yin og yang, kan det lede til smerter et hvilket som helst sted i kroppen eller psyken. Derfor placeres nåle på flere af de akupunktur punkter som findes på kroppen. Det kan være mod alt fra regelmæssig hovedpine og ondt i ryggen til graviditets smerter og morgen kvalme. Behandlingsformern har vundet større og større indpas her i Norden, fordi den virker!

Var det akupunktur København du ledte efter?

Hvis du leder efter en behandler, som har god erfaring inden for både akupunktur og andre behandlingsformer som kranio-sakral terapi, yoga, kiropraktik mm. så er Kiropraxis på Østerbro en oplagt mulighed. Selvfølgelig giver det ikke meget mening at vælge akupunktur i København, hvis du er bosiddende i Jylland, men det kan nu godt betale sig at bruge lidt rejsetid, på at komme til en klinik med god ekspertise og imødekommenhed.

Foruden deres mange behandlingsformer, så er Kiropraxis nemlig også kendt for at have søde medarbejdere som ved præcis hvad de har med at gøre. På den måde kan de vejlede og hjælpe dig på bedste vis, når du kommer med en skade, smerter eller anden form for ubalance. En god ide er altid at gå ind på klinikkens hjemmeside og læse mere om hvad de kan tilbyde. Du kan også ringe og få en personlig snak med dem. På den måde kan du bedre få en fornemmelse af om de har en behandlingsform som passer til dig.

Lad dig ikke skræmme af nåle

Frygter du akupunktur i København, eller hvilket som helst andet sted? Hvis du i forvejen ikke er voldsomt begejstret for nåle, og ikke før har prøvet akupunktur, kan det være en lidt skræmmende tanke at skulle have stukket 15-20 nåle i sig. Disse nåle er dog så små og tynde og fine, at du slet ikke mærker prikket på samme måde. Alligevel har de en ret fantastisk virkning. Vi kan kun anbefale at prøve det af, hvis du døjer med den ene eller den anden form for smerter.