Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Impotens er helt normalt for mænd i 40'erne

Impotens er helt normalt for mænd i 40’erne

Hej alle sammen. Er der nogle mænd derude? I dag skal det handle om impotens. Er det noget, som du har oplevet før? I dag på bloggen vil jeg forsøge at gøre dig klogere på, hvad du kan gøre for at komme det til livs. Læs med og lær mere.

Helbred: impotens, hvordan man kommer det til livs

“Potensproblemer, impotens, rejsningsproblemer, svag rejsning, manglende rejsning – et knap så kært barn der har mange navne.” Sådan skriver de inde på Vitalunit, hvor det handler om samliv og de problemer vi kan opleve omkring. De fleste mænd oplever nogle gange i løbet af livet ikke at kunne performe i sengen, som de godt kunne tænke sig. Impotens er en ofte set condition, som jeg i dag vil fortælle lidt om, hvordan du kan bekæmpe. Der kan være tre rimelig ligetil måder at løse det på: 1) Tjek med din læge om der er noget af det medicin, du evt. tager, som kan være årsagen. Hvis ja, kan I prøve at regulere dette, og på den måde løse problemet. 2) Har du for hyppige udløsninger? Hvis ja, kan du forsøge at holde en uges tid, og så se, hvordan det går. På den måde kan du forsøge at opbygge din seksuelle energi i kroppen og opleve, at være stærkere i sengen.

Tredje “normale” årsag

Der er selvfølgelig mange flere årsager til impotens, som du kan kigge på, end bare disse tre. Men den tredje helt normale årsag kan være, at du har svage bækkenbundsmuskler. Inde på Vitalunit skriver de sådan her “Musklerne i bækkenbunden er afgørende for din rejsning, idet de øger blodgennemstrømningen i penis, og de styrker også rejsningen når du klemmer til, idet de lukker af for at blodet løber tilbage til kroppen igen. Desværre bruger vi ikke disse muskler særlig meget, heller ikke når vi dyrker sport, og det betyder at de skal trænes bevidst. Rigtig mange tilfælde af impotens / rejsningsproblemer kan kureres eller forbedres kraftigt alene ved at træne bækkenbunden. Så det vil være det første sted at starte.” Du kan læse meget mere om dette inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Jeg håber, at du har lært noget, men hvis du har brug for mere information, så kører Vitalunit også et kursus, hvor du kan lære at mestre din seksuelle energi.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.