Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Effektiv affugtning med Total Skimmelrens

Effektiv affugtning med Total Skimmelrens

Hej alle sammen. I dag skal det handle om affugtning af bygninger. Fugt er nemlig en boligs værste fjende. Hvis der er fugt i bygningens murværk, loft eller i gulvene, er der stor risiko for, at der opstår skimmelsvamp, og dette kan være stor sundhedsskadelig fare for personer, som bor i det.

Hvordan foregår affugtning og hvem skal du hyre til jobbet?

Der er forskellige måder hvorpå en effektiv affugtning kan finde sted – læs mere her. Hos Total Skimmelrens har de tre forskellige maskiner, som hjælper på tre forskellige fugtproblemet. Der er Kondensaffugteren, som er en maskine der kondenserer fugten, så vandet kan løbe ud i en spand eller igennem en slange til afløb. Så er der en Adsorptionsaffugter, som er en maskine, der trækker fugten direkte ud i naturen igen. Til sidst er der den meget effektive multiqube, som er en særdeles velegnet maskine til affugtning af hulmursisolering. Denne maskine er en mellemting mellem en kondens og en adsorptionsaffugter. Den er så god, at den er i stand til at redde lofter og gulve i mere end 90% af alle tilfælde, hvis der handles så snart skaden er sket. Der er altså 100% chance for, at Total Skimmelrens kan hjælpe dig med dit problem omkring fugt i hjemmet. Det er lige meget hvor lille eller stor opgaven er.

De tre maskiner

Inde på Total Skimmelrens hjemmeside kan du læse meget mere om de tre maskiner, og hvordan de hver især løser fugtproblemer. Affugtning skal gøres af professionelle, og derfor kan du trygt hyre Total Skimmelrens til jobbet. Opgaverne udføres altid med rettidig omhu og de efterlader et langtidsholdbart resultat fuld af kvalitet. Med andre ord bekæmper de ikke blot det akutte problem, som du står over for, men de sørger også for, at du er sikret imod skader og gener i fremtiden. Du kan se videoer og billeder inde på deres hjemmeside, hvis du vil se mere til, hvordan det foregår når de affugter en bolig. De skriver også inde på deres hjemmeside, at du er velkommen til at kontakte dem for at få et uforpligtende tilbud på din opgave inden for affugtningaf din bolig eller et kontor eller lign. Deres medarbejdere står klar til at tage imod din henvendelse og finde den løsning på netop dit problem. Jeg håber, at denne blogpost har hjulpet dig.

Du kan også læse meget mere om ejendomsservice herinde på bloggen. Du kan for eksempel se lige her.