Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
autopolstring fornyer bilen

Autopolstring: Har du heller ikke råd til ny bil?

Sender du også lange blikke, når der kommer en splinterny bil forbi? Så er du langt fra alene. Vi er mange, der går og drømmer om at skifte bilen ud. Desværre er det kun alt for sjældent, at det økonomisk lader sig gøre i et land som Danmark. Derfor er det heldigt, at det ikke kræver ret meget mere end ny autopolstring at give din bil den gamle glød tilbage!

Autopolstring er ny bil på en billig måde

Danmark er et nådesløst land for bilejeren. Registreringsafgiften gør det nemlig til en kæmpe udgift at anskaffe sig en ny bil. Derfor er det ikke så tit, at den almindelige dansker kan gøre det, men det betyder jo ikke, at bilen bliver mindre slidt af den grund. Når bilen når op i årene, begynder vi kort sagt at kunne se det på den. Det er måske på det tidspunkt, at du for alvor drømmer om en opgradering. Og det skal du selvfølgelig føre ud i livet! Men bare ikke helt som du tror. I stedet for ny bil, bør du investere i ny autopolstring. Det er nemlig langt billigere, og resultatet er (næsten) lige så godt – i hvert fald på indersiden!

Hvad kan du få ompolstret i din bil?

Det korte svar er det hele! I hvert fald hvis du går til KA-autosadelmager. De udskifter både små og store dele, ratbetræk, gearmanchet, dørpaneler – du siger bare til! Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan få repareret eller udskiftet. Alle de små skønhedspletter, bilen har samlet over tid, kan nu blive udbedret. Og du kan være helt tryg ved at overlade bilen i deres varetægt. KA-autosadelmager har nemlig arbejdet med mange forskellige slags biler, heriblandt Porsche og Alfa Romeo. Du kan derfor være helt sikker på, at din bil er i de bedste hænder.

Prøv noget nyt!

Ny autopolstring er den perfekte mulighed for at afprøve nye idéer! Har du tidligere haft stofbetræk, så få lædersæder denne gang! Du kan også eksperimentere med nye farver, materialemix eller broderinger. KA-autosadelmager skræddersyer altid sædebetrækkene og sædeovertrækkene specifikt til dig. Det giver dig en unik mulighed for at personliggøre din bil. De kan også gøre din bil endnu mere luksuriøs ved at installere sædevarme. Så kan du for alvor få følelsen af ny bil – og til en meget billigere pris.