Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
ølbrygning er smart

Ny hobby: Ølbrygning

En hobby er ikke bare en hobby i Danmark. Vi er faktisk europamestre i at dyrke hobbyer. Vi danskere brænder virkelig for de hobbyer og interesser, som vi har. Vi går op i dem og bruger meget tid på dem. Ølbrygning er en af dem.

Hvad er ølbrygning?

Ølbrygning hjemme i huset er de sidste par år blevet rigtigt populært blandt ølentusiaster. Det er en sjov hobby, som giver mulighed for at skabe noget unikt helt selv. Det er utroligt let at brygge sit eget øl derhjemme og det er der efterhånden mange, der er ved at finde ud af. Der findes to forskellige metoder til at brygge øl. Der er den mere simple metode til nybegyndere og den avancerede metode til de rutinerede. Brygforretningen foreslår at starte let ud, så kunderne kan udforske hobbyen inden de investerer i hobbyen.

Bryg øl gennem Brygforretningen

Brygforretningen har alt det udstyr, som du skal bruge, når du vil brygge dit eget øl. Det behøver ikke at være særlig dyrt at brygge sin egen øl og Brygforretningen sælger produkter til konkurrencedygtige priser. Brygforretningens medarbejdere har mange års erfaring i ølbrygning og derfor står de også til rådighed, hvis du skal have vejledning. Det er både muligt at kontakte virksomheden over nettet og i deres fysiske butik i Herrestrup.

Top 5 mest populære hobbyer i Danmark

Øverst på listen findes hækling og strikning. Det er en utrolig udbredt hobby blandt ældre kvinder og over 2/3 af danske kvinder over 60+ strikker eller hækler. Det er også derfor at dette anses for at være den mest populære hobby i Danmark. Den næste på listen er brætspil. Denne hobby dyrkes af danskerne i alle aldre helt ned fra børn til ældre. Der findes rigtig mange brætspil og derfor er der også noget for enhver. Sejlads er også en rigtig populær hobby, som giver mulighed for afkobling og afstresning. Det er ikke mange der ejer en båd, men udlejning af både er steget utroligt meget det sidste år. Den næstsidste på listen er jagt. Jagt har altid været en meget populær hobby og anses ofte for en sport. Selvom trenden med at være vegetar eller veganer er stigende, er der stadig mange som dyrker denne hobby. Sidst på listen finder vi selvfølgelig ølbrygning, som er blevet en yderst populær hobby på grund af den sjove, afslappende og meget givende process.

Har du brug for hjælp til badeværelset? Så kan du med fordel kontakte VVS Rødovre.