Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Glædelig søndag, glædelige ny Mercedes Benz A Klasse

Glædelig søndag, glædelige ny Mercedes Benz A Klasse

I dag på bloggen det handle om den nye A Klasse fra Mercedes Benz. Jeg tænkte, at det var det perfekte søndagsemne her på bloggen. Masser af inspiration, lækkert design og masser af ny teknologi. Så læs med på bloggen i dag og lær meget mere om denne nye A Klasse til A Klasse pris.

Den nye A-Klasse indleder en helt ny Mercedes-Benz design-æra

Mercedes Benz har døbt det revolutionerende design ”Sensual Purity.” Bilen forener elegante og enkle linjer med bløde, sensuelle overflader. Det hele kombineres med en overlegen teknologi helt ned i mindste detalje. Med denne Mercedes Benz A Klasse bil kan du forvente en markant kølergrill, en pileformet front og LED High Performance-forlygter, som giver bilen et ungt og sporty udseende, der fanger tidsånden og på samme tid bekræfter Mercedes-Benz’ altid suveræne stilsikkerhed – læs mere her. Det er altså en super moderne bil, som samtidig er meget klassisk og vil være lækker i mange, mange år. Du får også masser af rummelighed i denne sportsbil. Mercedes har nyfortolket deres kabine, og nu kommet frem til en meget rummelig af slagsen, du får et 370 liter bagagerum samt widescreen-display. Det er altså en bil, som har gjort det til sin service at give dig en kompakt design, men i en rummelig indvendig bil.

Det er en bil for fremtiden

Denne nye Mercedes Benz A Klasse er et kæmpe skridt ind i fremtiden, og som sagt er designet bare én grund til, at denne bil vil være i selskab med dig de næste mange år. Vi har allerede talt om den rummelige kabine i det kompakte design. Derudover gør et stort udvalg af udstyr samtidig bilen mere luksuriøs og komfortabel end tidligere modeller og andre biler på markedet. Dette kan man få ved tilvalg af sæder med varme, køling eller ligefrem massagefunktion, som helt sikkert vil øge den gode oplevelse i bilen. Denne A Klasse har også helt ny teknologi, som Mercedes Benz kalder “Intelligent Drive.” Dette betyder, at bilen kan køre delvist automatisk. Du kan installere sæderne, sætte musik på og meget mere ved bare at bruge din stemme. Derudover analyserer et kamera- og radarsystem hele tiden trafikforholdene, mens den adaptive fartpilot ved brug af data fra navigationssystemet sørger for, at bilen automatisk tilpasser sig vejens forløb. Du kan læse meget mere om bilen på Mercedes hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe!

Læs også mere her på bloggen – god Søndag!