Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
A klasse sedan

A klasse Sedan er måske din næste bil

Hvilken Mercedes Benz skal din næste bil være? Den nye A klasse Sedan, er et rigtig godt bud. Det at A klassen nu kommer som en Sedan, giver nemlig mange lækre features og fordele, som du bør læse mere om.

Går du efter design, køreglæde og komfort?

Når vi skal vælge bil, har vi alle forskellige kriterier vi går efter. Mens nogle ønsker komfort og masser af plads, ønsker andre mange hestekræfter eller stilrent design. Ofte har man flere ønsker til hvilke krav ens nye bil gerne skal kunne opfylde. Det gør ikke noget at have en børnevenlig bil, som samtidig er super lækker i designet.

Den nye A klasse Sedan må siges at have et design i topklasse. Den har masser af plads og mangle lækre features. Det kan være den nye top tunede familie bil eller firmabilen, eller det kan være du er så heldig at få den helt for dig selv. Den er i hvert fald en drøm at køre i.

Den nye A klasse Sedan er lækker!

Designet er lækkert, stilrent og sportsligt! Vi kender allerede Mercedes som et bilmærke, der går op i æstetik og køreglæde. Det er absolut ikke en undtagelse her ved den nye A klasse Sedan. Bilen er lækker og komfortabel at sidde i, og så er det sporty udtryk, med til at give bilen noget ekstra kant.

Hvis du ser den lille video inde på Mercedes Benz CPH’s hjemmeside, vil du også kunne se alle de lækre detaljer der er ved den nye A klasse Sedan. Både udenpå, men i den grad også indeni. Bilen er indrettet så udstyret er nemt at navigere i, men også så det samtidig ser godt ud.

Prøv alle de nye features

Mercedes-Benz user experience er opdateret med en masse nye features, således at du blandt andet kan tale direkte til bilen og på den måde indstille alle detaljer, der måtte blive behov for på din køretur. Kom selv ned til din Mercedes Benz forhandler og prøv det. Så kan du samtidig mærke komforten og fornemme det lækre design. Mercedes-Benz CPH ligger både i Hørsholm, Ishøj og Søborg.