Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Frivilligt arbejde i udlandet er skønt.

Frivilligt arbejde i udlandet: Bedre end en tur til zoologiske have!

Er du træt af at blive spurgt om, hvad du skal lave nu, at du er blevet student? Bare rolig. ALOTT har svaret til dig: Du skal lave frivilligt arbejde i udlandet – med dyr! Der er ingen bedre måde at bruge dit sabbatår på. Ikke alene kommer du til at hjælpe søde, uskyldige dyr, du kommer også til at udvikle dig som aldrig før. Har du lyst til at lære andre kulturer at kende sammen med flere internationale mennesker på din alder? Læs med for at lære, hvordan du kan gøre det.

Frivilligt arbejde i udlandet med dyr

Er du katte- eller hundemenneske? Det er et typisk spørgsmål, når man taler om dyr her i Danmark. Men hvad nu, hvis du kunne opleve andre, vildere dyr? Det kan være, at du faktisk er mere til koaler eller meercats, men har ikke haft chancen til at opdage det endnu! Hvad siger du så til at arbejde med dyr, som du ellers kun ville se i zoologisk have?

Udfør frivilligt arbejde i udlandet med dyr.

En af de mange oplevelser, som ALOTT byder på er nemlig frivilligt arbejde i udlandet med dyr. Kan du forestille dig, hvor mange skønne arter du vil opdage og kæle med? Dyrene verden rundt har brug for en kærlig hånd, og det kunne være dig der giver dem denne støtte. Og som bonus kommer du til at få pimpet din instagram! Det er jo ikke alle, der kan få taget billeder med de dyr som du kommer til at møde.

Her kan du udføre frivilligt arbejde i udlandet

ALLOT er eksperter indenfor frivilligt arbejde i udlandet. De byder på mange forskellige ophold og har kontakter hele verden rundt. Har du lyst til at arbejde med dyr kan du vælge mellem flere projekter. Her er nogle eksempler:

Den afrikanske savanne

Du kan få muligheden for at komme helt tæt på dyrene i den afrikanske savanne. ALOTT har adgang til unikke projekter, inklusivt til dig, der er interesseret i dyrlægeuddannelsen.

Det tropiske Australien

Har du aldrig nogensinde mødt en kænguru? Her er din chance for at arbejde i dyreparker i Australien og opleve det spændende australsk dyreliv.

Det vilde USA

Har du altid haft lyst til at besøge USA? Du kan blive frivillig i Florida og tage dig om sårede dyr. Ellers kan du rejse til San Diego og hjælpe eksotiske dyr, som ikke kan overleve i naturen.

Det farverige New Zealand

Er du mere til skoven kan du vælge at tage til New Zealand og opleve unikke dyr, som du ikke vil finde andre steder i verdenen.

Lige meget, hvad du vælger vil du aldrig glemme dit ophold. Det kan du være sikker på.

Start din plan om at udføre frivilligt arbejde i udlandet allerede i dag!

Bestil en gardinbus for at finde de perfekte gardiner til din nye lejlighed.

 

Skriv et svar