Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Gardinbus sparede os vigtig tid under renovation

Gardinbus sparede os vigtig tid under renovation

Vi har netop færdiggjort vores renovationsprojekt i vores dejlige 60’er villa. Vi havde købt boligen med henblik på at renovere fra top til tå, og vi er så glade for resultatet. I dagens blogpost vil jeg fokusere lidt på selve indretningen, nærmere bestemt vores gardiner. Søren og jeg blev nemlig opmærksom på Textilringens Gardinbus

Gør shopping nemmere med en Gardinbus

Vi var halvt inde i renovationen af vores dejlige hus, og jeg begyndte at finde inspiration til vores indretning. Møbler, tæpper, og selvfølgelig gardiner. Jeg er af den overbevisning, at gardiner er noget af det vigtigste i indretningen, da det giver et meget personligt udtryk efter hvilke type man vælger. Og her kommer vores helt fantastiske fund ind: Gardinbussen. Vi havde ingen idé om hvor eller hvordan vi skulle vælge vores gardiner, men Textilringen sendte en gratis Gardinbus ud til os en onsdag eftermiddag for nogle måneder siden, og hvor var det bare en fed oplevelse. Ud af Gardinbussen stod en super sød gardinekspert, som var fuld af gode råd, inspiration, og ikke mindst havde de flotteste prøver med sig i alle regnbuens farver. Vi havde egentlig tænkt, at vi skulle have lyse gardiner i alle rum, men Gardinbussens ekspert havde super trendy idéer til at tilføje et mere personligt look til vores stue.

Se udvalget i vante omgivelser

Det var super fedt at få en Gardinbus hjem til os, så vi kunne se alle gardinprøverne i vores eget hjem. Istedet for at stå i en steril butik og bare tage tusinde prøver med hjem, kunne eksperten hurtigt vise prøverne ved vores vinduer og vi kunne meget nemmere se helheden. Vi bestemte os for lange gardiner, som gik lidt ned på gulvet, hvilket skaber en super hyggelig effekt i vores villa. Derudover fik børneværelserne samt kontoret også solafskærmning. Men det fedeste gardin vi valgte er et tungt, mørkegrønt gardin, som nu pryder vores stue. Det havde jeg aldrig troet, jeg skulle vælge, men eksperten fra Gardinbussen viste os nogle flotte inspirationsbilleder af en bolig lig vores, hvor ejerne havde målet en enkelt væg en mørk farve og valgt gardin i samme farve. Det spillede super godt til resten af indretningen, så det er vi sprunget ud i, og nøj hvor er vi glade for det.

Hvis du har brug for nye gardiner, så vil jeg klart anbefale, at prøve Textilringens Gardinbus. Det er super nemt, og vi er bare så glad for vores resultat! Læs mere om vilkårne for Gardinbussen her.

Skriv et svar