Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Har du overvejet betonfliser

Har du overvejet betonfliser i haven?

Betonfliser kan pryde stort set alle tænkelige uderum. Så står du og overvejer at få lagt fliser til din indkørsel eller terrasse? Eller måske noget helt tredje? Så er dette indlæg helt sikkert noget for dig! Der findes rigtig mange typer af fliser, som alle har sin berettigelse i forskellige sammenhænge.

Vi kender foreksempel alle sammen den karakteristiske grå flise, der virkelig benyttes i stor stil. Men langt de færreste er bekendte med alle de fremragende alternativer der rent faktisk også er på markedet.

Muligheder med betonfliser

Uanset hvilket projekt du går og roder med i haven, i drivhuset, på terrassen, i indkørslen eller andet, så er den rette belægning altid en vigtig faktor. Det gælder bare om at finde den helt rette virksomhed, som kan rådgive dig til at finde den bedste løsning. Jeg fik selv hjælp af en erfaren leverandør af betonfliser, da jeg skulle have lagt fliser i min nye indkørsel.

De var enormt gode til at sætte sig ind i mine idéer om hvad jeg havde i tankerne med projektet, hvilket betød meget for mig. På den måde blev jeg meget klogere på alle valgmulighederne, og kunne lettere træffe en beslutning. Jeg endte med at gå med sorte Montebello fliser, som har en mere eksklusiv og luksuriøs fremtoning end gråflisen.

 

Hvordan vælger du den helt rigtige?

Du har naturligvis selv nogle forestillinger om, hvilke fliser du ønsker til netop dit projekt. Men det er enormt fedt at få en sparring med forhandleren, for på den måde bliver det hele bare mere konkret. Derudover gør det også beslutningen nemmere for dig, når der ligger en faglig begrundelse bag.

Så mit klare råd til dig er at gå ind på forhandlerens hjemmeside, og kig på de forskellige muligheder der er. Herefter kan du kontakte dem, og i fællesskab finde frem til den helt rette løsning for dig.

 

Sådan vedligeholder du fliserne

Den forhandler jeg brugte, da jeg skulle have fliser i indkørslen, producerede selv alle deres betonfliser på egen fabrik. Fliserne var i meget høj kvalitet, og i produktionen anvendte de blandt andet vasket grus og kalkbinder til at minimere udtræk af kalk.

Dette har været med til at vedligeholdelsen af fliserne har krævet en minimal indsats fra min side. Jeg renser dem af en gang imellem, men det er sådan set det eneste vedligeholdelse de her fliser kræver.

Hvis du fandt det her indlæg interessant, vil jeg varmt anbefale dig at tage et kig på dette indlæg om haveanlæg.