Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Skrothandler med omtanke for miljøet, skrotplads

Skrothandler med omtanke for miljøet

I takt med at miljøbevidstheden blandt os alle sammen har været stigende i de seneste år, vil jeg gerne gøre opmærksom på denne skrothandler. De har fem forskellige modtagepladser her i landet, hvor de sørger for at få både privatpersoners og virksomheders affald afviklet på en ansvarlig og miljøvenlig måde.

 

Det kan være en omfattende og uoverskuelig proces, at skille sig af med store mængder skrot, så at vælge den helt rigtige løsning kan spare dig både tid og penge. Hvis du har en masse skrot som du ikke ved hvad du skal stille op med, så vil du helt sikkert kunne få noget ud af dette indlæg!

 

 

En skrothandler med over 150 års erfaring

I kraft af imponerende mange års erfaring og knowhow inden for branchen, har denne virksomhed enormt godt styr på alt hvad der har med afhentning og håndtering af skrotaffald at gøre. Så hvis du står og skal håndteret en masse skrot – store som små mængder, så vil de helt sikkert kunne give dig den bedste service og pris.

 

Der kan nemt opstå misforståelser mellem kunder og skrotvirksomheder – især når der er tale om store mængder. Det er derfor enormt vigtigt, at man vælger en virksomhed der viser interesse og engagement for opgaven, og som kan komme med et konkret tilbud ud fra den enkelte kundes behov. Dette er en af denne skrothandlers helt klare forcer, hvorfor de også har mange yderst loyale og tilfredse kunder. Hvis du står og mangler hjælp til håndtering af skrot kan du læse mere her.

 

 

genanvendelse i stedet for forbrænding og deponi

Miljøet har allerhøjeste prioritet for denne skrothandler, og der lægger klare handlinger bag ordene. Det er heller ikke tilfældigt, at alle deres afdelinger er miljøcertificerede, og netop derfor sørger de altid for at genanvende så meget som muligt, frem for at forbrænde og deponere. De lægger altid en dyd i at sikre miljørigtige sorteringsmetoder, for at beskytte grundvand, overfladevand og jord.

Noget der virkelig også betyder noget som kunde hos denne virksomhed, er at de altid leverer deres services til aftalt pris, tid og ikke mindst kvalitet – uanset om man er en lille eller en stor kunde. Så hvis du som virksomhed såvel som privatperson står og mangler en skrothandler med seriøst fokus på miljøet, så vil jeg virkelig anbefale denne!

 

Står du og din virksomhed og mangler maskiner? Så vil jeg lægge op til at du tjekker dette indlæg omhandlende maskinudlejing ud – læs mere her.