Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
webbureau computer på bord

Skal du have en ny hjemmeside fra et webbureau?

Skal du have lavet en hjemmeside med et webbureau, eller har du en hjemmeside der føles lidt flad eller trænger til en makeover?  Der er mange overvejelser du skal gøre inden du går i gang med processen om at få en ny hjemmeside. Skal du selv lave den, eller skal du have hjælp fra et webbureau? Mulighederne er uendelige, og det er vigtigt at du får dig gjort tanker om flere ting inden du kaster dig ud i det. Måske har du allerede en masse ideer til hvordan den skal se ud, men det kan være en god ide at tage en dyb indånding først. Læs her hvad du skal overveje i forbindelse med en ny hjemmeside.

Self-made hjemmeside – eller ej?

Jeg har selv oplevet at skulle lave en hjemmeside. Jeg så en del tutorials, og følte mig overbevist om at det kunne jeg sagtens klare selv, og spare lidt penge.
Jeg fik også lavet en pæn hjemmeside (synes jeg selv), men har efterfølgende fundet ud af hvor ligegyldig den i sidste ende var.  Jeg havde svært ved at forstå at siden sommetider slet ikke virkede, eller at den ikke kom på google frem jeg søgte efter den. Jeg fik anbefalet et webbureau fra min fætter, som jeg kontaktede for at få hjælp.
Det var nok den bedste beslutning jeg længe havde taget.
På webbureauet kunne de professionelt forklare mig, hvorfor min hjemmelavede hjemmeside ikke virkede efter hensigten. Først og fremmest var hele designet måske pænt, men langtfra brugervenligt.
Derudover havde jeg ingen ide om hvor meget arbejde der lå i at indtænke søgeord på hjemmeside, og i hele måde siden er bygget op på. Jeg havde ikke tænkt over størrelse på billeder, load tider, url’er, om siden var mobilvenlig osv. Jeg kunne blive ved.
Det var noget af en åbenbaring, og jeg blev hurtigt klar over, at det ville være en kæmpe fordel for mig at få hjemmesiden lavet hos et webbureau i stedet for. Det webburau der blev min redning kan du læse mere om her.

Skal du også have hjælp fra et webbureau?

Vi kender alle følelsen af at surfe rundt på nettet, og hoppe fra hjemmeside til hjemmeside. Hvis ikke hjemmesiden med det samme fanger dig, og kan skabe en troværdighed er vi lynhurtigt videre til den næste. Problemet ligger også i at når vi først har besøgt en hjemmeside, der ikke faldt i god smag, er vi tilbøjelige til ikke at besøge denne side igen. Vi har allerede på få sekunder tabt interessen og tilliden til virksomheden, og fundet en anden hjemmeside der fanger os. Det er derfor vigtigt at en hjemmeside er godt designet efter alle kunstens regler helt fra start, da vi potentielt kan miste mange brugere allerede i opstarten. Det er her et webbureau kommer ind. Med et webbureau kan du sørge for at din hjemmeside fra start er godt designet og indeholder alle de elementer der skal til for at fange dine brugere.

Hvis du også vil vide lidt om hvordan du kan markedsføre dig online, når du først har di hjemmeside på plads, kan du læse mere her.