Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Lad os tale sikring mod oversvømmelse

Lad os tale sikring mod oversvømmelse

I dag på bloggen skal det handle om sikring mod oversvømmelse. Hvordan gør man det? Er der et firma, som kan hjælpe dig? Svaret er ja, for vi har haft super god erfaring med netop dette firma. Så læs med, hvis du vil lære mere!

Har du hørt om Flood frame? Det er en sikring mod oversvømmelse

Lad os tale sikring mod oversvømmelse

Har du nogensinde haft oversvømmelse i dit hus? Måske dit sommerhus? Det ses hyppigere og hyppigere, at kældre landet over oversvømmes efter store regnbyer. Men i dag skal det handle om den bedste sikring mod oversvømmelse. FloodFrame er løsningen for dig, som har problemer med vand. Dette er en løsning, som nedgraves omkring dit hus. Det er en usynlig, permanent installation, som automatisk aktiveres, når vandet stiger. Den bruger ikke strøm, og aktivering kræver hverken, at du eller andre er til stede. Vi fik i efteråret installeret en Floodframe, som skulle sikre os mod oversvømning i kælderen. Vi har over vinteren og foråret set, hvor god den er, og vi har ikke oplevet en eneste oversvømmelse siden, vi fik den nedgravet omkring vores hus. Derfor tænkte jeg, at jeg i dag ville give tippet videre her på bloggen.

Hvordan fungerer en Floodframe?

Lad os tale mere om, hvordan denne sikring mod oversvømmelse virker. Det er super smart, og helt ny teknologi, som vil overraske dig. Jeg anede slet ikke, at det fandtes, før vi hørte om Floodframe. Floodframe er en vandtæt dug,s om bliver gravet ned rundt om dit hus. Den er skræddersyet, så den passer perfekt til jeres hus, og ligger sammenrullet i en smal boks rundt om huset i ca. en meters afstand. Når det regner meget og vandet begynder at stige omkring dit hus, udløses en mekanisme, som skubber dugen ud af boksen. I takt med at vandstanden øges, rulles den vandtætte dug ud langs jorden og op ad dit hus. Den vandtætte dug sørger for, at vandet ikke trænger ind i huset, og boksen, som dugen ligger i, er med til at hindre vandet i at trænge gennem jorden ind til fundamentet. Hver gang dugen har været brugt, skal den udskiftes, men dette er med i et serviceabonnement, som kommer med ved køb af en Floodframe. Derudover får du et årligt eftersyn med i pakken. Det er virkelig smart, og vil spare dig mange penge og bekymringer i fremtiden.

Du kan også læse mere om forskellige ejendomsservice på bloggen lige her.