Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Eva Persson

Eva Persson: Følg en sej kvinde på de sociale medier

Synes du, at din hverdag ramler sammen, og mangler du inspiration og gå-på-mod? Så skal du følge Eva Persson på Twitter eller på hendes blog. Dér skriver hun om hverdagslivet – både sit private liv, men også arbejdslivet som advokat. Har du lyst til at følge med i en hektisk hverdag, hvor ligestilling, kvindepower og moderrollen er i fokus? Så er Eva Perssons blog den helt rette.

Eva Persson går egne veje

Der var engang, hvor kvinderne gik hjemme og passede børn, mens manden tog på arbejde. Sådan er det ikke længere, men det vakte alligevel stor opmærksomhed, da det kom frem at Eva Persson havde holdt en meget kort barsel sammenlignet med andre kvinder. Andres meninger er dog ikke noget, hun lader sig slå ud af. I stedet holder Eva hovedet højt og nægter at give slip på hverken børn eller arbejde. Hun elsker begge dele, og hvorfor skulle det være umuligt i vores moderne tidsalder at være både mor og karrierekvinde?

Stærk advokat og omsorgsfuld mor

Det er inspirerende at læse om Eva Perssons liv, og hvordan hun balancerer børn og karriere. Med hele 15 år som selvstændig og en helt utrolig karriere som advokat, har hun en helt unik position, som man kan læse om på bloggen. Samtidig er hun enlig mor til to børn, som hun elsker over alt på jorden. Og selvom kombinationen af børn og et krævende arbejde kan virke overvældende, virker det som om, Eva Persson hviler i sig selv. Det er en stærk og selvstændig kvinde, der fortæller om sit liv, og det kan man som læser kun blive inspireret af.

Råd og vejledning fra Eva

På grund af sin store erfaring og succesfulde karriere bliver Eva også tit spurgt om karriereråd. Derfor har hun valgt at dele sine bedste karriereråd på sin blog, så du kan læse dem til hver en tid. Og faktisk er det lige så meget livsvejledning, som det er karrierevejledning. Målsætningerne handler om, at man skal gøre sig umage, uanset hvad man laver, og at man skal prioritere sin tid. Det er nogle råd, som Eva helt sikkert selv efterstræber. Det er helt tydeligt at se i bloggens velskrevne indlæg.

Har du lyst til at læse mere om (og af) Eva Persson? Så besøg hendes blog, eller tag et kig forbi hendes twitterprofil. Så kan du også få glæde af hendes kloge ord.