Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Lad os tale om skolemad

Lad os tale om Skolemad

I dag på bloggen skal det handle om skolemad. En portal, som kan hjælpe både den, som levere madordninger til kunder, men også en fordel for de kunder, som får leveret mad. Jeg vil give tips og gode råd til portalen, og fortælle hvorfor den er så god. 

Lad os tale om Skolemad – gode råd

I dag på bloggen skal det handle om portalen SkoleMad, som tilbyder et system til at styre levering af skolemad. Men det er ikke kun mad til skoler, det er også mad til firmaer, mad ud af huset, fastfood eller madordning for ældre. Portalen er både for leverandører, men bestemt også deres kunder, som ønsker at benytte det. Det kan være skoler, plejehjem, firmaer og kommuner. I dag benyttes portalen  over hele landet af over 400 skoler, institutioner og firmaer, 10 skolekøkkener, og over over 40 køkkener. Og hvorfor gør de så det, tænker du? Jamen det er simpelthen fordi, de får det hele med denne portal. Kunden får adgang til et online system, og kan nemt og enkelt og det samme gør leverandøren. På Skolemads hjemmeside, kan du læse meget mere om, hvad man præcis får ud af portalen, men det kan vi også tale lidt om her på bloggen. Læs med nedenunder.

Hvorfor bruge netop denne portal?

Først og fremmest, fordi Skolemad er en super nem portal at bruge. Som kunde betaler du først og fremmest for den mad du bestiller, derudover betaler du et eventuelt gebyr til PBS eller bank når du indbetaler til din konto. Skolemad tager ingen gebyrer selv. Du kan overføre penge fra din madkonto til en anden madkonto, og du kan let få ubrugte penge udbetalt fra din madkonto til dit betalingskort eller til din bankkonto. Som leverandør betaler du en lille del af dit salg til SkoleMad, og detaljer omkring dette kan du læse meget mere om inde på deres hjemmeside. De har en helt side omkring disse detaljer. Det er nemt og hurtigt at oprette en konto på portalen. Du skal blot udfylde formularen på hjemmesiden, og efter du har fået dit login kan du logge ind og bestille det mad, som du ønsker. De har et søgesystem på siden, som gør det nemt at finde det sted du skal bestille til. Her kan du også se alle menuer, så der er et overblik over alt den lækre mad, som tilbydes for netop dig. Som leverandør kan du se alle ordre nemt og hurtigt. Læs mere om tips til cool virksomheder her.