Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
liggende sygetransport giver maksimal tryghed

Liggende sygetransport: Føl dig tryg i hele Europa

Vi får alle brug for at komme på sygehuset på et eller andet tidspunkt i livet. Nogle gange er det så alvorligt, at vi bliver nødt til at blive hentet af en ambulance. I andre tilfælde kan det dog sagtens være nok med en liggende sygetransport. Kender du til forskellen, og hvad det betyder for dig? Hvis ikke, så læs med her!

Hvad er en liggende sygetransport?

En liggende sygetransport minder om en ambulance. Til forskel fra ambulancen kan man dog ikke behandle patienten undervejs. Det betyder, at den liggende sygetransport altså mere er beregnet til folk, der blot skal transporteres til hospitalet. I sygetransporten er der dog stadig reddere med, som kan passe på patienten, og der er også en akutkuffert, hvis patienten alligevel skulle få brug for den undervejs.

Hvorfor bruge en liggende sygetransport?

Selvom den liggende sygetransport ikke har det samme medicinske udstyr som en ambulance, har den stadig mange fordele. Se bare her.

1.      Få hjælp – også når du er i udlandet

Den liggende sygetransport er ikke begrænset til at køre inden for den danske grænse. Derfor kan den altså også hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det i udlandet. Særligt når man er i udlandet, kan det være rart at vide, at man kan få hjælp i sit eget land. Sygetransporten henter og bringer dig, uanset hvor i Europa du er.

2.      Transport mellem dit hjem og lægen

I modsætning til den almindelige ambulance, kan sygetransporten også hjælpe dig, hvis du skal transporteres fra dit hjem og til en privatklinik. Måske har du aftaler hos en kiropraktor, en fysioterapeut eller en anden form for speciallæge? Det er intet problem. Med en sygetransport kan du være sikker på at komme frem og altid til tiden.

3.      Maksimal tryghed

Kort sagt er den liggende sygetransport en forsikring om, at du kan føle dig tryg i hverdagen og når uheldet er ude. Du kan nemlig vide dig sikker på, at hjælpen kommer, hvis du har brug for det. Hos DK Ambulancetjeneste er din tryghed og komfort det vigtigste, og det skal de professionelle reddere nok sørge for.

Hvem kontakter jeg?

Er du interesseret i at læse mere om DK Ambulancetjeneste? Så besøg deres hjemmeside. Dér kan du også kontakte dem, hvis du har nogen spørgsmål til deres ydelser eller ønsker at bestille en liggende sygetransport.

Skriv et svar