Get Smarter

Kom smartere gennem din dagligdag
Frokostordning kan være sund.

Man er hvad man spiser – så sørg for at vælge en sund frokostordning!

Vi har alle sammen hørt forskellige sundhedseksperter erklære, at: ”Man er hvad man spiser.” Det giver selvfølgelig god mening, men hvor meget styr har man egentlig på hvad man spiser til daglig? Hvis vi nu tager en almindelig person med et almindeligt fultidsjob, så kan vi gætte på, at den person spiser ca. 5 ugentlige frokoster på jobbet. Det svarer i hvert fald til 20 måltider om måneden. Hvis personen ikke gider lave sin egen madpakke – lige som utallige andre danskere – så må han eller hun spise “fremmet mad” næsten hver dag. Det vil sige, at vi ingen kontrol har over, hvad vi spiser til mindst 20 ud af de 28 frokoster vi spiser om måneden! Vi må derfor hellere sørge for, at vores arbejdsplads sikrer sig en super sund frokostordning!

En god frokostordning gavner også stresniveauet

Personligt, kan jeg bedst lide at spise sundt. Efter 18 år som vegetar, blev jeg veganer. Jeg troede, at jeg havde gode madvaner – vegetariske retter er jo sunde, ikke også? Desværre var mine gastronomiske beslutninger ikke altid specielt kloge eller eksemplariske. Det var først da jeg besluttede at blive veganer, at jeg forstod, hvor vigtig en ordentlig kost egentlig er. Der begyndte jeg virkelig at genoverveje mit forhold til mad, fra hvad jeg køber til hvad jeg kommer på tallerkenen.

En god frokostordning gavner helbredet.

Folk elsker at sige, at sund mad er vildt kedeligt, men det synes jeg ikke. Tværtimod! Sund mad smager ikke kun lækkert, det er også super sjovt og spændende at forberede. Men det er noget helt andet, når man skal lave sin egen madpakke hver dag. Jeg oplevede det på mit gamle job, som ikke engang havde en kantine. Det var hårdt hele tiden at skulle finde på lækre og nærende måltider, som også kunne pakkes i madkassen. Og, da der heller ikke var mikroovn, var jeg også nødt til at lave mad, som kunne spises lige fra køleskabet. Øv! Livet med den frokostordning som jeg har nu er langt bedre. Jeg får mindre stress når jeg er i køkkenet, og madlavningen er blevet sjov igen.

Den frokostordning er jeg helt vild med!

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, at min arbejdsplads har fået sig Københavns lækreste frokostordning. Nordic Catering står for det hele, og de er simpelthen fantastiske. Maden er altid frisk, sund, nærende og velsmagende – ingen vil kunne takke nej til deres farverige menuer. Hvis det nu er rigtigt, at man er hvad man spiser, så er alle Nordic Caterings kunder vildt sunde og lækre!

Klik på linket for at se om at bestille Nordic Caterings frokostordning allerede nu – kroppen kommer til at takke dig!

 

Skal du bruge hjernerystelse behandling? Klik på linket for at lære mere.

Skriv et svar